Over mij

In 2008 ben ik gestart met mijn coachingspraktijk. Gedurende de afgelopen jaren ben ik steeds meer tot de overtuiging gekomen dat heling nodig is op emotioneel-, cognitief- én fysiek niveau. 

Mijn ervaring is dat sommige cliënten ondanks de inzichten toch nog hinder ervaren van onrust, spanning en/of milde angsten. Alles in en om ons heen is energie. Soms kan energie in ons lichaam geblokkeerd raken, hetgeen ons emotioneel in disbalans brengt en onze gezondheid ondermijnt. 

Een welkome toevoeging op mijn coachingsvaardigheden is mijn recente ervaring met logosynthese. Deze methode werkt doelgericht op de energie die vastzit aan bepaalde angsten, overtuigingen en beelden uit het verleden. De resultaten zijn bijzonder!

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar geleden gestart met Reiki en ook dit vindt nu eindelijk zijn weg binnen mijn praktijk. Reiki is  een zachte en liefdevolle manier om energie te laten stromen en jezelf te helen, lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Reiki helpt je om meer in contact te komen met je lichaam, op je intuïtie te vertrouwen, gevoelens toe te laten en meer levensvreugde te ervaren. 

Als je naar een peuter kijkt die vol vertrouwen de wereld aan het onderzoeken is, dan zie ik alleen maar licht in liefde. Helaas raken de meeste kinderen dit kwijt door het dualisme waarin het kind opgroeit. Het raakt zichzelf steeds meer kwijt aan past zich aan. Soms ervaart het kind een gemis aan steun waardoor de omgeving onveilig is. Dit uit zich in lichamelijke stress. Ook als volwassene kan deze onveiligheid doorwerken. Denk maar bijvoorbeeld aan de overtuiging: ik doe het wel alleen; ik doe het nooit goed genoeg; ik ben niet goed genoeg.

Ik help je graag op weg om weer dichter bij dit gevoel van licht en liefde te komen, het vertrouwen te herstellen, waardoor je weer in verbinding kunt komen met jezelf en met de mensen om je heen.